JOKIĆ OBORIO REKORD FRANŠIZE STAR 36 GODINA Nikola razočaran posle poraza: Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna...  (VIDEO)
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

SVAKA ČAST

JOKIĆ OBORIO REKORD FRANŠIZE STAR 36 GODINA Nikola razočaran posle poraza: Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna... (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić ušao je u istoriju svojih Denver Nagetsa nadrealno dobrom partijom u plej-ofu, ali to nije bilo dovoljno kako vi Negetsi izvojevali trijumf.

"Imali su nekoliko skokova u napadu, pogađali su iz drugog pokušaja. Imali su dobru eneriju. Mi smo pali, a oni su to znali da iskoriste. Pogađali su sa svih pozicija, imali su samopouzdanja. Znali su da moraju da pobede, tako su i igrali", izjavio je Jokić.

Srpski centar je meč završio sa 43 poena oborivši rekord Nagetsa po broju poena u plej-ofu, a istovremeno i postavivši svoj lični rekord u ligi.

"Najvažniji je tim i pobeda. Ono što možeš da uradiš da pomogneš, to moraš i da uradiš. Bila je ovo verovatno moja najbolja partija u karijeri, ali nije bila dovoljna", kazao je Jokić.

Ko će u polufinale zapadne konferencije biće poznato posle sedmog meča, koji će se odigrati u Denveru u noći između subote i nedelje (4.00).

"Prva mi je majstorica, verovatno će biti i teže. Možda je dobro jer igramo na našem terenu. Moramo da damo sve od sebe, da igramo fizički jako, šta god da uradimo kako bismo pobedili", zaključio je Jokić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track