SPREMA SE NBA BOMBA: Kevin Durent napušta Golden stejt!
Foto: AP

opa

SPREMA SE NBA BOMBA: Kevin Durent napušta Golden stejt!

Košarka -

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Kevin Durent će od naredne sezone nositi dres Njujork Niksa, prenosi ESPN.

Durent trenutno vodi bitku sa svojim Golden stejtom u u odbrani titule šampiona NBA lige, a prethodnu noć je odigrao sjajnu partiju protiv Hjustona u prvoj utakmici polufinala konferencije.

Kako je već svima poznto Durentu na kraju ssezone ističe ugovor sa Goldenom, pa ukooliko bi želeli da produže ugovor sa njim aktuelni šampioni najkvalitetnije košarkaške lige na planeti bi morali da mu ponude maksimalan ugovor, što po rečima izvora ESPN oni nisu spremi. Isti ovaj izvor je prene da će Durent naredne sezone obući dres Niksa i tako pokušati da ih izvuče iz ''kanala'' u koji su upali ove sezone.

Niksi su imali katastrofalne partije ove sezone, pa su godinu okončali kao poslednji u svojoj konferenciji sa sa samo 17 pobeda i 65 poraza.

Osim Niksa, ozbiljno interesovanje su pokazali Lejkersi i Klipersi, ali Kevin će, kako ESPN prenosi, staviti paraf na ugovor sa Niksima.

Durent je do sada osim Goldena nosio dres i Oklahome i to zlatnim danima ovog kluba, kada su sa Kevinom igrali još i Harden, Vesbruk, Ibraka....

foto: AP

Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track