SIN KOŠARKAŠKE LEGENDE RADIO SA ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA! Pao u Sarajevu  zbog dilovanja droge!
Foto: Printscreen

hapšenje

SIN KOŠARKAŠKE LEGENDE RADIO SA ŠKALJARCIMA I KAVČANIMA! Pao u Sarajevu zbog dilovanja droge!

Košarka -

Policija u Sarajevu danas je uhapsila Daria Delibašića, sina legendarnog košarkaša Mirze Delibašića, zbog sumnje da je 20. aprila učestvovao u otmici Turčina Tamera Kilerdžija, jednog od vlasnika nargila bara u glavnom gradu BiH.

Ovo je prva informacija koja se pojavila u javnosti, a onda se odjednom pojavila nova priča.

Kako piše portal ''Oslobođenje.ba'', a na osnovu informacija od izvora bliskih policiji Dario Delibašić je uhapšen zbog dilovanja droge, a u saradnji sa poznatim Crnogorskim klanovima Škaljarcima i Kavčanima.

foto: Printscreen

Transport droge je išao iz Beograda, preko BIH, Zagreba i Maribora pravo u Italiju, i na taj način Delibašić je steao nezakonitu korist od 60.000 evra.

Delibašić do sada nije izručen italijanskom pravosuđu iz više razloga. Pre svega zbog činjenice da BIH ne izručuje svoje građane drugim državama, a pored toga BIH nema potpisan sporazum sa Italijom o preuzimanju i procesuiranju sudskih predmeta.

foto: Printscreen

Podsetimo, trenutno je u jeku veliki rat crnogorskih klanova Škaljaraca i Kavčana, a tačan broj žrtava ovog rata oko droge nije poznat. Rat dva narko klana stigao je i na uilice Beograda.

Kurir sport/Oslobođenje.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track