TOMIĆ: Bili smo bolji! BERON: Uvek teško sa Partizanom
Foto: Starsport©

ODJECI DERBIJA IZ CRVENO-BELOG TABORA

TOMIĆ: Bili smo bolji! BERON: Uvek teško sa Partizanom

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegova ekipa kontrolisala večerašnju utakmicu protiv Partizana i da je u svim segmentima bila bolja.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu svih 40 minuta. Kao i što statistika kaže, 37 minuta smo vodili i u skoku smo bili bolji i u svim procentima. Svi igrači su dali 100 odsto od sebe, čestitam im na pobedi. Treba nam još jedna pobeda da osvojimo prvenstvo", rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 2:1 protiv Partizana u finalu plej-ofa Superlige Srbije, pošto su večeras kao domaćini pobedili sa 96:90.

Naredna utakmica na programu je u ponedeljak, a upitan kakav meč očekuje, odnosno da li očekuje da njegovi igrači odigraju kao u majstorici ABA lige, koju su ubedljivo dobili, ili tesan meč, Tomić nije mogao da prognozira.

"Mislim da to ne može da se kaže. Sve tri utakmice su bile teške, na jednu, dve lopte. Voleo bih da mogu da vam kažem kako će biti. Moramo da se pripremimo i da odigramo dobru utakmicu. Imamo meč loptu", rekao je Tomić.

Trener Zvezde je kazao da Ognjen Dobrić ima problema sa zglobom i da će učiniti sve da ga osposobe za utakmicu u ponedeljak.

"On nam je vrlo bitan igrač. Šegi je u ovoj Superligi bio jedan od naših najboljih igrača, tako da su njegov izostanak pokrili drugi igrači i odigrali su na nivou Crvene zvezde", rekao je on.

Košarkaš Zvezde Bili Beron rekao je da je meč bio težak, kao i svi sa Partizanom.

"Oba tima igraju do krajnjih granica, vrlo čvrtso i ovo nikad neće biti lake utakmice. Ovo su utakmice za titulu i ovakve takmice će rešavati detalji, neke nijanse. Zabrljali smo u par navrata tokom utakmice, ali smo na kraju pokazali karakter i dobili ovaj meč", naveo je Beron.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track