REPREZENTATIVAC SRBIJE DOŽIVEO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Ognjen Kuzmić TEŠKO POVREĐEN u sudaru u Banjaluci! VRAĆAO SE SA SVADBE! (FOTO)
Foto: FIBA

užas

REPREZENTATIVAC SRBIJE DOŽIVEO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Ognjen Kuzmić TEŠKO POVREĐEN u sudaru u Banjaluci! VRAĆAO SE SA SVADBE! (FOTO)

Košarka -

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima.

Kuzmić je povređen kada su se sudarili automobili "porše" i "BMW".

- Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je sa njim bio u kolima. U drugom automobilu su bili Marko Miljatović (32) i Dražen Janjanin (30), obojica iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede - rekao je izvor Srpskainfo.

Reprezentativac Srbije je nakon nesreće smešten na UKC Republike Srpske.

Navodno, Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici jutros bio potpuno obustavljen.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventun, Panatinaikos, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden Stejt Voriorsima i bio je član šampionske ekipe 2015. Sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. Dobojac je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2016/17. i nakon toga se preselio u Real Madrid. Nedavno se vratio u Zvezdu i sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao dvogodišnji ugovor.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track