KUZMIĆ U KOMI, HELIKOPTEROM HITNO PREBAČEN ZA BEOGRAD! Srpski reprezentativac doživeo teške povrede glave i grudnog koša u STRAVIČNOJ NESREĆI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Mondo.ba/G.Arbutina, Printscreen

Oglasila se zvezda

KUZMIĆ U KOMI, HELIKOPTEROM HITNO PREBAČEN ZA BEOGRAD! Srpski reprezentativac doživeo teške povrede glave i grudnog koša u STRAVIČNOJ NESREĆI! (FOTO)

Košarka -

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživeo je jutros stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini Banjaluke.

Kuzmić je teško povređen u saobraćajci koja se dogodila na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima.

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je sopštenje u kom navode da je Kuzmić pretrpeo teške povrede glave i grudnog koša. Nekoliko časova nakon nesreće srpski reprezentativac je hitno helikopterom transportovan u Beograd.

foto: Printskrin/Mondo.ba/G.Arbutina

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije".

Doktor Vlada Đajić je za "Gazeta.ba" rekao se srpski reprezentativac trenutno nalazi u komi.

"Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića nema hematoma na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beograd", rekao je doktor.

Podsetimo, Ognjen Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, igrao je i za Čelik, Malagu, Huventun, Panatinaikos, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden Stejt Voriorsima i bio je član šampionske ekipe 2015. Sa reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. Centar iz Doboja je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2016/17. i nakon toga se preselio u Real Madrid. Nedavno se vratio u Zvezdu i sa klubom sa Malog Kalemegdana potpisao dvogodišnji ugovor.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track