Najnovije vesti

DRAMA MLADIH SRPSKIH KOŠARKAŠICA: Reprezentacija Srbije evakuisana iz aviona posle DOJAVE O BOMBI!
Foto: KSS

ŠOK

DRAMA MLADIH SRPSKIH KOŠARKAŠICA: Reprezentacija Srbije evakuisana iz aviona posle DOJAVE O BOMBI!

Košarka

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije preživela je pravu dramu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, pošto je avion u kom su se nalazile naše košarkašice hitno evakuisan zbog dojave o bombi.

"Lufthanzin" avion, u kom su se nalazile i srpske košarkašice bio je u pripremi za let ka Frankfurtu, kada je stigla dojava da se u njemu nalazi eksplozivna naprava.

 

Nastala je opšta uzbuna, putnici su hitno evakuisani. Na lice mesta stigla je  kontradiverziona ekipa policije i avion je hitno premešten na poziciju 3.000 metara gde će stručni tim pregledati letelicu kao i sav prtljag.

 

" Smestili smo se u avion i pred samo poletanje rečeno nam je da uzmemo stvari i odmah izađemo. U tom trenutku nismo ni znali šta se dešava, kada smo ušli u zgradu videli smo pripadnike policije, antiterorističke jedinice i vatrogasce. Tek tada smo shvatili da se nešto ozbiljno događa. Dobili smo informaciju da je bila dojava o bombi. Devojke se nisu uplašile, jer u momentu nismo bili ni svesni šta se dešava. Tek kasnije smo shvatili ozbiljnost situacije. ", rekao je za Kurir selektor reprezentacije Miloš Pavlović.

 

 

Mlada ženska košarkaška reprezentacija je krenula u Španiju na turnir u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se od 3. do 11. avgusta održava u Klatovu (Češka).

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...