JUVENTUS KREĆE PO NEJMARA, SASTANAK U TORINU: Brazilac želi što pre da napusti Pariz
Foto: AP

TRANSFER NA POMOLU

JUVENTUS KREĆE PO NEJMARA, SASTANAK U TORINU: Brazilac želi što pre da napusti Pariz

Fudbal -

Brazilski napadač iz Pari Sen Žermena Nejmar da Silva pokrenuće razgovore sa Juventusom oko mogućeg transfera, prenosi italijanski Rai Sport.

Kako se navodi, Nejmarov otac stiže danas u Torino na sastanak sa sportskim direktorom "Stare dame" Fabiom Paratićijem da vidi postoji li šansa da se priča ozbiljno aktuelizuje.

Za sada su u planu samo razgovori i opcije kada bi mogao Juventus da dovede Nejmara, ukoliko je realan taj transfer, verovatno na zimu ili narednog leta.

foto: AP

Nabolji brazilski fudbaler je otvoren za prelazak u Torino, posebno jer insistira na odlasku iz Pari Sen Žermena, ali klub traži ogromno obeštećenje od čak 300 miliona evra.

Italijanski velikan u ovom momentu nema taj novac za transfer, jer se ovog leta već istrošio na Matijsa de Lihta (75 miliona), Kristijana Romera (26) i Meriha Demirela (18), ali je i doveo dvojicu iz PSŽ-a besplatno - Djanluiđija Bufona i Adrijena Rabioa.

Nejmar se dovodio u vezu i sa povratkom u Španiju, Real Madrid ili Barselonu, odakle je pre dve godine za rekordnih 222 miliona prešao u Pariz.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track