PODRŠKA PREDSEDNIKU: Dragan Bokan još četiri godine na čelu Budućnosti
Foto: Starsport©

NOVI MANDAT

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Dragan Bokan još četiri godine na čelu Budućnosti

Košarka -

Predsednik Buducnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je danas na Skupštini košarkaškog kluba.

Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa timom koji će imati što više igrača iz sopstvene škole.

"Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani da nakon četiri godine zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima. Ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost, ponos Crne Gore, to zaslužuje", rekao je Bokan, a prenosi klupski sajt.

Kako je naglasio, cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu.

"U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja - formiranje igračkog kadra koji će moći da donese profit klubu i stvaranje budžeta kako se ne bi u potpunosti oslanjao na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države", rekao je Bokan.

Upravni odbor ostao je u istom sastavu, dok je za potpredsednika izabran Igor Popović.

Mnogo se očekuje ove sezone od pojačanog tima Zvezde, koji će premijeru u zvaničnim mečevima imati večeras (20.00) protiv Primorske na ABA Superkupu u Zagrebu. Kvota da će crveno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Primorska.

(Tanjug, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track