Najnovije vesti

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Dragan Bokan još četiri godine na čelu Budućnosti
Foto: Starsport©

NOVI MANDAT

PODRŠKA PREDSEDNIKU: Dragan Bokan još četiri godine na čelu Budućnosti

Košarka

Predsednik Buducnosti iz Podgorice Dragan Bokan ostaće na toj funkciji još četiri godine, odlučeno je danas na Skupštini košarkaškog kluba.

Bokan je dobio novi mandat i predstavio razvojnu strategiju Budućnosti sa timom koji će imati što više igrača iz sopstvene škole.

"Ponosni smo na ostvareno, a u isto vreme motivisani da nakon četiri godine zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima. Ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspesima. Budućnost, ponos Crne Gore, to zaslužuje", rekao je Bokan, a prenosi klupski sajt.

Kako je naglasio, cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu.

"U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja - formiranje igračkog kadra koji će moći da donese profit klubu i stvaranje budžeta kako se ne bi u potpunosti oslanjao na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države", rekao je Bokan.

Upravni odbor ostao je u istom sastavu, dok je za potpredsednika izabran Igor Popović.

Mnogo se očekuje ove sezone od pojačanog tima Zvezde, koji će premijeru u zvaničnim mečevima imati večeras (20.00) protiv Primorske na ABA Superkupu u Zagrebu. Kvota da će crveno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Primorska.

(Tanjug, Foto: Starsport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...