PRVI ČOVEK PARTIZANA OBJASNIO: Mijailović otkrio zašto je propao dogovor sa Gaudlokom! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

OTKRIVENO

PRVI ČOVEK PARTIZANA OBJASNIO: Mijailović otkrio zašto je propao dogovor sa Gaudlokom! (FOTO)

Košarka -

Pred početak sezone delovalo je da je sjajni američki bek šuter praktično pred vratima Partizana, ali se taj transfer nije realizovao.

Mijailović je otkrio zbog čega nije došlo do dogovora, ali je potvrdio da je pozicija beka šutera i dalje prioritet kada je u pitanju dodatno jačanje ekipe.

''Ostala nam je nepopunjena pozicija beka šutera i imali smo nekoliko opcija. Bili smo zainteresovani za Gaudloka. On je izašao iz teške povrede i još je u procesu oporavka, a s obzirom na zahteve i visinu ugovora, jako je teško kad imate ograničen budžet da se kockate s takvim stvarima. Taj ugovor niko neće da osigura", rekao je prvi čovek Partizana u razgovoru za "Sport klub".

foto: AP

On je dodao Partizan kao klub mora o takvim stvarima dobro da razmisli.

"Trener i stručni štab donose odluku o tome da li će biti potrebno da dovedemo beka šutera, a klub će im dati podršku u skladu sa svojim mogućnostima. Nije ni jednostavno kada napravite hemiju u timu da još jednu kockicu uklopite u taj mozaik. Ali to je njihov posao, oni su za to plaćeni i treba da razmišljaju'', objasnio je Mijailović

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track