JOŠ UVEK NEPORAŽENI: MZT savladao Borac iz Čačka za prvo mesto u ABA 2!
Foto: ABA liga

SJAJNO!

JOŠ UVEK NEPORAŽENI: MZT savladao Borac iz Čačka za prvo mesto u ABA 2!

Košarka -

Košarkaši MZT Skoplje pobedili su večeras Borac iz Čačka sa 76:69 (18:11, 20:28, 19:22, 19:8) u četvrtom kolu Druge ABA lige i ostali jedini neporaženi tim.

Time se skopski tim izdvojio na čelu tabele tog regionalnog košarkaškog takmičenja sa skorom četiri od četiri, dok su Čačani drugi sa tri pobede i jednim porazom

Obračun dva kvalitetna rivala protekao je u brojnim preokretima, a prema lokalnim reporterima, prevagnulo je iskustvo plavo-belih "roda" koji su se u poslednjoj četvrtini "vratili iz minus šest" i na kraju pobedili.

Trener makedonskog šampiona MZT Skoplje Djordji Kočov nije krio nezadovoljstvo igrom svog tima i pored pobede, ističući da će morati da se odstrane propusti koji su pravljeni i na današnjem meču da se ne bi ponovili u narednim utakmicama.

Kapiten MZT Damjan Stojanovski je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 16 poena, Džabar Hindks je postigao 15, a Nuni Omot 14, dok je Bojan Ketevski imao dabl-dabl da 11 poena i 12 skokova.

U čačanskom timu najefikasniji je bio Brajs Džons sa 22 pogotka.

Košarkaši MZT Skoplje Aerodrom u sledećem kolu putuju u Crnu Goru gde će se sastati sa ekipom Sutjeske iz Nikšića, trećeplasiranom u ABA 2 ligi, sa tri pobede i jednim porazom

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track