AMERIKANAC ODUŠEVLJEN LUDNICOM U PIONIRU: Mislio sam da će mi mozak eksplodirati
Foto: Starsport©

I to je video

AMERIKANAC ODUŠEVLJEN LUDNICOM U PIONIRU: Mislio sam da će mi mozak eksplodirati

Košarka -

Sve se treslo! Krilni centar Partizana Rašon Tomas priznao je da je u dvorani neverovatna atmosfera i da su oni najzaslužniji za trijumf Partizana nad Lokomotivom u četvrtom kolu Evrokupa

Košarakaš Partizana Rašon Tomas oduševljen je publikom u Pioniru i ističe da su Grobari najzaslužniji što je pala Lokomotiva iz Kubana (80:71), jedna od najboljih ekipa u Evrokupu.

- Svi su mi cele nedelje govorili da to još nisam doživeo, a onda, kada je utakmica počela i kada su navijači počeli da nam daju tu energiju, mislio sam da će mozak da mi eksplodira. Bilo je sjajno. Navijači su kao šesti igrač na terenu koji nam pomaže. Daju nam dodatan motiv i energiju - kazao je Tomas.

Stefan Birčević takođe ističe navijače Partizana, napominjući da su im oni dosta pomogli da se savlada kvalitetna ekipa kakva je Lokomotiva.

foto: Starsport©

- Zahvaljujući energiju koju su nam dali navijači, mi smo uspeli da pobedimo. Zadovoljstvo je igrati u takvom ambijentu, za ovo se trenira i igra. Hvala još jednom navijačima jer bez njih bi sigurno bio drugačiji rezultat - istakao je Birčević.

Košarkaš Lokomotive Sem Deker priznao je da nikad do sada u karijeri nije igrao u takvoj atmosferi.

- Igrao sam u mnogim ludim atmosferama, kako na koledžu, tako kao i profesionalac, ali publiku kao što ima Partizan nisam video nikada ranije. Ovo je bio sjajan meč i čestitam Partizanu na velikoj borbi. Navijači, napravili ste sjajnu atmosferu, ovo ću pamtiti celog života - rekao je Sem Deker na svom Tviter profilu.

Kurir.rs / M. N.

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track