OVO JE VRELA NOVOSAĐANKA KOJA JE UKRALA SRCE NAŠEM SLAVNOM KOŠARKAŠU: Zorana je supruga Darka Miličića sa kojim živi u bajkovitom braku, rodila mu je troje dece! Trening i tetovaže su joj SVE (FOTO)
Foto: Pritnscreen/ Instagram

ljubav cveta

OVO JE VRELA NOVOSAĐANKA KOJA JE UKRALA SRCE NAŠEM SLAVNOM KOŠARKAŠU: Zorana je supruga Darka Miličića sa kojim živi u bajkovitom braku, rodila mu je troje dece! Trening i tetovaže su joj SVE (FOTO)

Košarka -

Jedan od naših nekada najboljih košarkaša koji je imao ogroman potencijal i talenat, Darko Miličić, svojevremeno drugi pik na draftu, već dugi niz godina je ludo zaljubljen u Novosađanku Zoranu Miličić, sa kojom ima troje dece.

Zorana je majka Luke, Lazara i Lare, uspešna je biznis žena, pre nekoliko godina je lansirala sopstvenu modnu marku a sa svojim mužem Darkom Miličićem živi bajkovito.

моја жена је најбоља ❤️??

A post shared by Darko Milicic (@officialdarkomilicic) on

Uprkos svemu, ona se od ostalih žena njene dobi dosta razlikuje. Veliki je fan adrenalinskih sportova, obožava i fitnes. Ne može da zamisli dan bez treninga, putem kojih održava svoju besprekornu figuru.

"Treniram svaki dan, ujutru kada decu odvezem u školu, odmah idem na trening. Moji treninzi su intenzivni, ali ja nisam žena za pilates. Ceo život sam fizički aktivna, možda sam za ženski pol malo ekstremna, ali to volim. To je za mene vid relaksacije" - rekla je ona svojevremeno i dodala:

"I Darko i ja smo u sportu od malih nogu. Na telu imam mnogo tetovaža. Volim ih, i da sam muško, imala bih ih još više. Svaka tetovaža je deo nekog segmenta našeg života. Sve su vezane za decu i za Darka. Najdraža su mi mala stopala naše ćerke Lare, otisak koji sam dobila odmah nakon porođaja u Americi - rekla je Zorana Miličić.

Iako je njen suprug savetuje da treba manje da vežba što je starija, ona se oglušuje i ne posustaje. Na komentare da ima previše tetovaža, odgovara da bi ih imala i više samo da je muškog pola.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track