RASTE TENZIJA, BLIŽI SE MEGDAN: Beogradska Arena biće mala za sve istinske poklonike borilačkih veština!
Foto: Privatna Arhiva

spektakl!

RASTE TENZIJA, BLIŽI SE MEGDAN: Beogradska Arena biće mala za sve istinske poklonike borilačkih veština!

Ostali sportovi -

Šesta po redu manifestacija najboljih boraca sveta biće održana u Beogradu 9. decembra

Kako se bliži 9. decembar tako raste tenzija. Šesti Megdan po redu trebalo bi po kvalitetu boraca, ali i organizaciji da nadmaši sve prethodne koji su u najmanju ruku bili spektakularni.

Hala Štark Arena i grad Beograd, kao pokrovitelj ove fajterske i sportske manifestacije, biće domaćini najboljim svetskim borcima. Oni dolaze iz Koreje, Brazila, Nemačke, Rusije, Grčke, Amerike, svih okolnih država...

foto: Privatna arhiva

Produkcija Megdana pobrinula se za vrhunski dizajn i reklamu, a kako idejni tvorac ove manifestacije Aleksa Balašević kaže, sve je prvenstveno rađeno emocijama i patriotskim srcem, u realizaciji Aleksandra Madžarevića, Silarda Kovača i Maje Sučević. Naravno, uz svesrdnu pomoć zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića koji je uložio svu snagu kako bi ovaj Megdan uz organizatore i izvođače bio nešto zaista za pamćenje.

Megdan je od 2017. godine najveći regionalni borilački događaj. Nastao je u Novom Sadu i do sada je održano pet ovakvih borilačkih spektakala. I svaki od njih je privlačio na desetine hiljada ljudi.

Kurir sport / A. Radonić

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track