ZVEZDU ČEKA PAKAO U PODGORICI: Krcata hala, državni nemiri, čudna sudijska trojka...
Foto: Starsport©

ključanje

ZVEZDU ČEKA PAKAO U PODGORICI: Krcata hala, državni nemiri, čudna sudijska trojka...

Košarka -

Košarkaše Crvene zvezde u ponedeljak (18.00) čeka uzavrela atmosfera u Podgorici, u to nema sumnje, pre svega kada se zna kako je teklo prethodno finale ABA lige protiv Budućnosti!

Takođe, atmosfera će se dodatno podgrejati nakon dešavanja poslednjih dana vezano za usvajanje spornog Predloga zakona o slobodi veroispovesti kojim se udara na SPC u Crnoj Gori.

Upravo o tome piše tamošnja ''Borba'' koja navodi da se crveno-belima u Morači, u neku ruku, sprema haos. U tekstu se upućuje i na reči Dragana Bokana, prvog čoveka Budućnosti, koji je pre nekoliko meseci na Skupštini ABA lige rekao:

"Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana" - bila je poruka za Zvezdu.

Zvezda je na prethodnom gostovanju (odnosno dva) skoro pa doživela linč od strane domaće publike pred treću utakmicu finalne serije.

foto: Kurir sport

Navijači Budućnosti su tada ulazili na teren i pljuvali igrače Zvezde, a među tim navijačima je bio i sin ministra policije Crne Gore.

Ekseri. šrafovi, tiplovi i pljuvačka su bili zastupljeni na ''repertoaru'' kojim su crveno-beli čašćavani, a podsetimo i da se pre meča pevalo ''ubij Cigana''.

Dolazak na utakmicu najavio je i Milo Đukanović a u tekstu se takođe navodi da je izvesno da će dvorana “Morača” biti ispunjena samo partijskim kadrovima DPS-a uz Varvare - navijače Budućnosti.

foto: Printscreen

Vest Hem - Lester

Opis: Englezi ne staju i tradicionalno u prednovogodišnjim danima igraju veliki broj mečeva - danas (18.30) će biti vrlo zanimljivo u Londonu, gde Vest Hem čeka Lester koji je pre neki dan doživeo težak poraz od Liverpula (0:4). Ipak, gosti su favoriti, dvojka je 1,90, kec 4,00, a iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Lester.

Ono što još bode oči je izbor sudijske trojke za ovu utakmicu koju čine Sašo Petek, Mario Majkić i Dragan Porobić. Ovi arbitri su trenutno posle 11 kola po ocenama: 10-ti, 15-ti i 18-ti na listi? Izgovor da ne sude najbolje sudije poput onog da su zauzete suđenjem utakmica Evrolige i Evrokupa ne pije vodu jer se utakmica igra u ponedeljak, a u utorak i sredu se ne igraju utakmice u evropskim takmičenjima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track