RIMAC PRED PARTIZAN: Moramo biti hrabri i pametni ako želimo pobedu u Beogradu
Foto: Photo: CedevitaOlimpija: Aleš Fevzer

aba liga

RIMAC PRED PARTIZAN: Moramo biti hrabri i pametni ako želimo pobedu u Beogradu

Košarka -

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Slaven Rimac, pred duel sa Partizanom u 15. kolu ABA lige, rekao je da će njegov tim morati da odigra pametno i hrabro ako želi da pobedi u Beogradu.

"Partizan je zajedno sa ekipom Budućnosti u vrhu ABA lige, a beogradski tim ima vrlo dobru sezonu i u Evrokupu. Naši rivali su u odličnoj formi, ali sigurno će biti vrlo motivisani da se nose s nama, jer smo ih u Ljubljani pobedili sa velikom razlikom. Moramo igrati hrabro i odlučno. U poslednjim utakmicama malo smo pali u formi, tako da je nedelja pre susreta sa Partizanom bila idealna za više treninga i vremena u teretani. Ako želimo pobedu u Beogradu, moramo igrati pametno i hrabro", rekao je Rimac za klupski sajt.

Krilni košarkaš Marko Simonović kaže da njegov tim očekuje težak duel u Beogradu protiv ekipe koja u dosadašnjem delu regionalnog šampionata pokažala najviše.

"Imamo veoma zahtevan meč protiv ekipe koja je do ovog trenutka u ABA ligi skoro sigurno pokazala najvise od svih timova, a isto se odnosi i na nastupe Partizana u Evrokupu. Svi smo videli kako su na svom parketu nadigrali košarkaše Virtusa u sredu, tako da nam neće biti lako u Beogradu. Naš rival je sigurno jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u Evrokupu. Svi znamo da su uložili mnogo novca i rada u ovoj tim, pa zbog toga imaju najvise moguće ciljeve u ABA ligi i u EK. Daćemo sve od sebe da prikažemo naše najbolje izdanje", rekao je Simonović.

Meč između košarkaša Partizana i Cedevita Olimpije igra se sutra od 19 sati u "Štark areni".

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track