ZVEZDA POČELA PRIPREME

KURIR NA PRVOJ PROZIVCI DEJANA STANKOVIĆA: Crveno-beli upalili motore! Među 30 fudbalera su i Žander i Kanjas

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su započeli pripreme za drugi deo sezone, u kom će ekipa igrati Super ligu i Kup Srbije, a novi trener Dejan Stanković obavio je prvu prozivku igrača.

Na spisku se nalazi ukupno 30 fudbalera, a među njima i Španac Hoze Alberto Kanjas i Brazilac Žander, koji bi uskoro mogli i da napuste Marakanu.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Stanković;

Odbrana: Strahinja Eraković, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja MIlunović, Srđan Babić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Žander Santana;

Sredina terena: Branko Jovičić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Veljko Simić, Hoze Antoninio Kanjas;

Napad: El Fardu Ben, Željko Gavrić, Aleksa Vukanović, Mateo Garsija, Radživ Van la Para, Nikola Krstović, Tomane Mendeš, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

"Lično nemam 11 bodova prednosti jer krećem od nule. To ću probati da prebacim i na igrače. Očekujem jako zdravu, pametnu igru. Da iz igrača izvučem 150 odsto. Lestvica je podignuta. Probaću da napravim novu ličnu kartu Crvene zvezde, da dam novi ID mojim igračima. Neću odustati od moje ideje", rekao je Dejan Stanković.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Zvezda će od subote biti na Kipru, gde će se obaviti prvi deo priprema, potom se 21. januara vraća u Beograd, a već posle tri dana seli u Tursku.

Fudbaleri Crvene zvezde će u Anataliji boraviti do 7. februara, a tamo će igrati šest pripremnih utakmica.

Super liga Srbije nastaviće se sredinom februara.

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

Crvena zvezda je lider na tabeli sa 55 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana.

(Kurir sport, A. Radonić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track