KAKO SAD DO PRVOG MESTA? Partizan zakomplikovao stanje u svojoj grupi (FOTO)
Foto: Starsport©

Poraz

KAKO SAD DO PRVOG MESTA? Partizan zakomplikovao stanje u svojoj grupi (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Partizana su u Istanbulu propustili šansu da u četvrtfinale Evrokupa uđu s prvog mesta i tako imaju prednost domaćeg terena! Poraz od Darušafake sada je zakomplikovao stvari.

U realnom scenariju, crno-belima će za ostvarivanje tog cilja najverovatnije biti potreban trijumf nad Virtusom u Bolonji 5. februara. Ali tek je završeno treće kolo, svima su ostale još po tri utakmice i moguće je da dođe do raznih kombinacija.

foto: Starsport

Ukoliko Virtus, na primer, poklekne u Turskoj, Partizanu će biti dovoljan trijumf nad Darušafakom kod kuće i poraz s manjom razlikom u Bolonji nego što je Virtus savladan u Beogradu. Duel Darušafake i Partizana spada u red najružnijih u Evrokupu ove sezone. Mnogo promašaja, izgubljenih lopti...

- Bila je ovo fizički veoma teška utakmica. Imali smo isti broj skokova, skoro identičnu statistiku u šutu za dva i tri poena i sa linije slobodnih bacanja. Pobede su nas koštali važni šutevi u utakmici u kojoj se svaki posed računa. Borili smo se, vratili se u meč, ali nismo imali dobar dan - rekao je trener Partizana Trinkijeri.

Posle poraza od Žalgirisa i Albe u Beogradu prošle nedelje jasno je da Zvezda na večerašnjem (21.00) gostovanju Barseloni nema mnogo čemu da se nada. Ipak, ova sezona u Evroligi donela je već mnogo iznenađenja… Kec u Kataloniji je 1,10, a dvojka čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Zvezda.

P. G.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track