KONFERENCIJA

ZA POBEDU U BEOGRADU TREBA VIŠE! Mijović : Partizan ima ozbiljan kvalitet! KURIR TV

Košarka -

Trener Budućnosti Petar Mijović rekao je da je večerašnji derbi meč sa Partizanom u 19. kolu ABA lige opravdao očekivanja, a da je njegov tim imao veliki pad u finišu meča.

"Mislim da je derbi meč opravdao očekivanja, mislim da ste mogli da gledate dobru košarku i da uživate u predstavi oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtevan tim, bez obzira na to što su imali dve teške utakmice. Apsolutno sam znao da će ekipa izaću sa velikom energijom", rekao je Mijović novinarima posle meča.

"Dobro smo otvorili meč. Zatvorili smo Partizan u nekim stvarima koje su mu donesile rezulatat. Imali smo kontrolu u 14-15 minuta, ali smo imali i ozbiljan pad u finišu. Za pobedu u ovom mecu bilo je potrebno da imao bolji rezultat na poluvremu", ocenio je Mijović.

On je pohvalio Ognjena Jaramaza i Markusa Pejdža, koji su pružili najbolje partije u timu crno-belih.

"Jaramaz i Pejdž nisu isti kao prvog dana, rastu u sistemu Andree Trinkijerija. Kad smo imali dobru odbranu, oni su nas kažnajvali. Za pobedu u ovakvom meču, sa ovakvom atmosferom, trebalo je da budemo maskimalno koncentrisani. Kažnavali su nas preko skokova i tranzicije", rekao je trener Budućnosti.

"Nastavljamo dalje, imamo tri kola, ne bavimo se kalkulacija. Idemo na pobede, svesani smo da neće biti lako. Partizanu želim sve najbolje. Što se tiče košarke, uživali smo u Beogradu večeras", zaključio je Mijović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track