IZJAVA POSLE MEČA

PLEJMEJKER CRNO-BELIH POSLE VELIKE POBEDE Pejdž: Kada igraš za titule i prvo mesto svaka utakmica je bitna! KURIR TV

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Štark areni podgoričku Budućnost sa 87:82 (19:23, 28:23, 21:19, 19:18), u 19. kola ABA lige.

Crno-beli su meč za prvo mesto u regionalnom takmičenju prelomili u samom finišu, kada su stekli prednosti koja je za goste bila nedostižna. Izabranici Andree Trinkijerija sada imaju skor 15-4, dok je Budućnost na 14 pobeda i pet poraza. Meč u Areni obeležila je i rekordna poseta na jednom susretu u ABA lige, pošto je 16.531 navijač bio na tribinama, čime je srušen prethodni rekord regionalnog takmičenje iz 2010. godine, kada je na finalu ABA u Zagrebu bilo 16.200. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Markus Pejdž sa 20 poenam, Ognjen Jaramaz ubacio je jedan poen manje, dok su po 12 postigli Novica Veličković i Kor i Volden.

Najbolji među crno-belima Pejdž preneo je svoje prve utiske posle meča novinarima.

- Ovo je treća utakmica u nizu, veoma teško i čudno za nas. Budućnost je veoma jaka ekipa, dosta dobra u ofanzivi. Imaju puno dobrih šutera, ali uspeli smo da im pariramo na svoj način. I pored njihovog dobrog šuta uspeli smo da držimo kontrolu i na krjau pobedimo. Kada igraš za titule i za prvo mesto svaka utakmica ti je odlučujuća i svaku igraš maksimalno. Hvala publici na podršci, bili su sjajni večeras i oni su nas dizali tokom utakmice - rekao je Pejdž.

Šta je još rekao plejmejker crno-belih poslušajte na videu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track