RUSI NA SRPSKOM FRONTU: Posle poraza u Kupu Zvezda dočekuje CSKA
Foto: Profimedia, @starsport

TEško

RUSI NA SRPSKOM FRONTU: Posle poraza u Kupu Zvezda dočekuje CSKA

Košarka -

Nada umire poslednja Crveno-beli igraju danas (19.00) protiv šampiona Evrope u 25. kolu Evrolige sa željom da pobede

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju danas (19.00, Sport klub) CSKA u 25. kolu Evrolige.

Crveno-beli žele da pobede jednu od najboljih ekipa u ovom takmičenju. Crveno-beli dočekuju Moskovljane u nepovoljnom trenutku, jer su prošlog vikenda poraženi u finalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana, ipak trener Zvezde Dragan Šakota ističe da uz podršku svojih navijača žele da pobede favorizovane Ruse.

foto: Starsport©

- Dolazi nam prvak Evrope, to je veliki izazov i čast za našu ekipu. Za razliku od nas, CSKA nije igrao nacionalni kup, što znači da su imali vremena da se konsoliduju nakon poraza od Olimpijakosa, koji im je prekinuo dobru seriju. Crvena zvezda, sa druge strane, nije prekidala igranje utakmica i ostala je u takmičarskom ritmu. Sada je teško predvideti kome će više prijati ova utakmica - rekao je Šakota.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da će večeras imati težak zadatak protiv šampiona.

foto: Starsport©

- Očekuje nas još jedna teška utakmica u nizu, a protivnik najteži mogući, aktuelni prvak Evrope. I ove godine je to vrhunska ekipa, imali su dovoljno vremena da se osveže, nisu imali utakmica u prethodne dve nedelje praktično. Sigurno je da motivisani i odmorni dolaze u Beograd. Ovakve utakmice su izazov i sigurno da imamo ogromnu želju da odigramo dobro i savladamo ekipu CSKA - poručio je Davidovac.

Šampion Evrope u Beogradu. I logično da se gostima iz Moskve daju veće šanse, pa se dvojka plaća kvotom 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Crvena zvezda - CSKA

Kurir / Milan Nastić

Foto: Profimedia, @starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track