KARI SE VRATIO: Spektakularni potezi i asistencija o kojoj se priča (VIDEO)
Foto: Profimedia

vreme je bilo

KARI SE VRATIO: Spektakularni potezi i asistencija o kojoj se priča (VIDEO)

Košarka -

Američki košarkaš Stef Kari se vratio na parket posle duge pauze zbog preloma ruke na početku sezone, ali je Toronto zabeležio pobedu nad Golden Stejtom od 121:113.

Već njegov prvi potez doneo je spektakl- fenomenalnu asistenciju iza leđa za Viginsa pod košem. Isto je bilo i kod njegovog prvog poena, koji je postigao iz gotovo nemoguće pozicije uz faul.

Usledila je i prva trojka za delirijum u hali, zatim i još jedna iz punog trka i van balansa.

Publiku je na noge digla i asistencija sa čitavog terena za Viginsa u drugom poluvremenu, pa još jedna dalekometna trojka za priključak u završnici, ali je to bilo sve od Golden Stejta, koji je ubedljivo najlošiji tim NBA lige ove sezone sa 14 pobeda i 49 poraza.

Podsetimo, prva zviezda Voriorsa morala je na operaciju, koja ga je odvojila od parketa, što je uticalo na očajne rezultate Golden Stejta ove sezone, koji je lišen pomoći i druge zvezde Kleja Tompsona, koji je takođe povređen.

Kari je pokazao da je povreda prošlost i sa 23 poena i po sedam skokova i asistencija bio je najbolji u redovima ekipe. Pratio ga je Demion Li sa 23 poena, a 21 poen postigao je Endrju Vigins.

Ipak, Toronto je imao izuzetno raspoloženog Normana Pauela, koji je postigao 37 poena. Kajl Lauri je postigao 26 poena, a Paskal Siakam 17, dok se istakao i Serž Ibaka dabl dablom od 13 poena i 13 skokova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track