NIKOLA REBIĆ: Koferi spakovani, čekam let iz Moskve za Beograd
Foto: EPA / Kimmo Brandt

Zdravlje na prvom mestu

NIKOLA REBIĆ: Koferi spakovani, čekam let iz Moskve za Beograd

Košarka -

Košarkaš ruskog Jeniseja i bivši igrač Crvene zvezde Nikola Rebić rekao je da je bilo očekivano da se VTB liga prekine i poništi zbog situacije sa korona virusom.

"Bilo je očekivano da se dogodi ovo sa stopiranjem lige i nakon svega što se događa. Imali smo utakmicu u Kazanju, ali odmah po sletanju saopštili su nam da je liga prekinuta i poništena i odmah smo se vratili za Krasnojarsk. Naravno, zdravlje je na prvom mestu, nadali smo se i želeli da saznamo što pre konačnu odluku. Među poslednjima smo prekinuli igranje košarke, ali smo prvi doneli definitivnu odluku da se liga poništava. Trenutno sam u Moskvi. Spakovao sam se i čekam let za Beograd", rekao je Rebić za sajt Crvene zvezde.

Bivši plejmejker crveno-belih ističe da još uvek nisam svestan celokupne situacije jer u Rusiji nema nikakvih ograničenja.

"Sada to postaje jače, virus COVID 19 nije toliko uzeo maha, ali pratim pomno šta se događa u Srbiji, Evropi i svetu. U kontaktu sam sa porodicom i prijateljima. Shvatam veličinu ovog problema i da je situacija jako ozbiljna. Zato apelujem na sve da ostanu u kućama, da se pridržavaju preporuka i saveta ljudi koji se bore sa ovom pandemijom, kao što to konstantno govore i preporucucju i u Rusiji i verujem da ce se situacija normalizovati", zaključio je Rebić.

Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track