NAJOMRAŽENIJI LIK U NBA ZARAŽEN KORONOM, A NAVIJAČI LIKUJU: Ovo je najbolja stvar koja se dogodila od 1973. godine
Foto: Profimedia

za njih je to karma

NAJOMRAŽENIJI LIK U NBA ZARAŽEN KORONOM, A NAVIJAČI LIKUJU: Ovo je najbolja stvar koja se dogodila od 1973. godine

Košarka -

Američki milijarder i vlasnik Njujork Niksa Džejms Dolan pozitivan je na koronavirus, potvrdio je ovaj klub na društvenim mrežama.

Navijači ovog kluba smatraju da je Dolan najodgovorniji za činjenicu da je Njujork jedan od najlošijih NBA timova.

Verovali ili ne na društvenim mrežama vest da je pozitivan na koronavirus izazvala je oduševljenje među navijačima, a neki su otišli toliko daleko da su napisali da je ovo najbolja stvar koja se klubu dogodila od 1973. godine, kada su poslednji put bili prvaci.

Naime, navijači ovog kluba smatraju da je Dolan najodgovorniji za činjenicu da je Njujork trenutno jedan od najlošijih NBA timova.

Klub je na društvenoj mreži objavio da je njihov vlasnik trenutno u samoizolaciji te da ima blage simptome.

Pored Njujorka, Dolan je vlasnik Rendžersa iz NHL-a te Libertija iz WNBA lige, a svakako da je najpoznatiji kao vlasnik ovog NBA tima i upravo zbog načina na koji vodi ovaj klub jedan je od najomraženijih likova u NBA ligi.

Dolan je poznat i po tome da je često ulazio u sukobe s navijačima Njujorka i ikonama kluba, a izdvaja se svađa sa Čarlsom Ouklijem koga je jednom prilikom izbacio iz dvorane pa je ovaj zbog opiranja čuvarima završio u pritvoru. Takođe, sukobio se i sa jednim od najpoznatijih navijača New Yorka, slavnim rediteljem Spajkom Lijem, kojem je oduzeo dugogodišnju privilegiju da u dvoranu ulazi na službeni ulaz za igrače.

Ipak, treba reći da je upravo on donirao milion dolara u borbi protiv koronavirusa, a također je obećao svim svojim zaposlenima da će do 3. maja sigurno svi biti na poslu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja