DRAMA HRVATSKOG KOŠARKAŠA: Prvo je morao da napusti Italiju, sad ne može da uzme dete u naručje
Foto: YT Printscreen

nevolje se nižu

DRAMA HRVATSKOG KOŠARKAŠA: Prvo je morao da napusti Italiju, sad ne može da uzme dete u naručje

Košarka -

Hrvatski košarkaš Rok Stipčević, koji nastupa za italijanski Fortitudo, čim je prvenstvo u potpunosti prekinuto, zaputio se u svoju domovinu.

On je stigao iz Bolonje, ali zbog pandemije koronavirusa i obavezne samoizolacije ne sme da bude u kontaktu sa svojim bližnjima.

"Nisam previše čekao, odmah sam nabavio svu potrebnu dokumentaciju, među kojima je i potvrda da sam testiran na koronavirus, na svu sreću nalaz je negativan. Normalno, da je bilo ne daj Bože drugačije onda bih bio hospitalizovan u Italiji. Na hrvatskoj granici sam dobio uputstva koja uključuju i samoizolaciju", rekao je Stipčević.

On je između ostalog istakao da mu nije lako, pošto se njegova supruga u međuvremenu porodila i na svet donela devojčicu.

"Nije bilo baš jednostavno, kad znaš da je u porodicu stigla prinova, a ti su daleko, međutim, kako sam već o tome govorio, zdravlje je na prvom mestu. Radost se zato razgranala u mojem srcu. Verujte, sad mi je puno teže kad sam praktično tu na vratima, a ne mogu moju devojčicu uzeti u naručje. Videli smo se onako kroz prozor, na udaljenosti kojih sedam, osam metara. Uf, kakve su me sve emocije prožimale u tim trenucima", dodao je Stipčević.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track