TRINKIJERI PROGOVORIO O OSTANKU U HUMSKOJ: Ja sam ponosni trener Partizana! (VIDEO)
Foto: Starsport©

ide ili ostaje?

TRINKIJERI PROGOVORIO O OSTANKU U HUMSKOJ: Ja sam ponosni trener Partizana! (VIDEO)

Košarka -

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nalazi se u karantinu u Italiji, a u srpskim medijima dosta se spekuliše o tome da li će ostati na klupi crno-belih.

Nakon sastanka ABA ligaša isplivala je vest koja je zabrinula mnoge navijače Partizana, a to je da trener Andrea Trinkijeri već posle 20. juna može da napusti Humsku.

U razgovoru za jutarnji program RTS-a slavni Italijan je progovorio i na temu ostanka na klubi crno-belih.

"Ja sam ponosan trener Partizana i ponosan sam kako je moja ekipa igrala ovu sezonu. Super Kup, Korać Kup, Aba ligu... a onda su nas zaustavili i sad čekao da vidimo šte će biti... Moramo da budemo spremni na sve", poručio je Trinkijeri, a potom se osvrnuo na činjenicu da košarka neće biti ista posle virusa korona.

"Teren je mali, košarkaši su veliki, kreativnost je jako važna. Fizičke sposobnosti se menjaju, ali ja mislim da kada budemo imali lekove za virus korona, to će biti jedna utakmica koju smo pobedili. Za mesec, za godinu dana, to je biti pobeda... Ali kada će krenuti košarka to niko ne zna...", zaključio je Trinkijeri.

foto: Starsport©

Nastavak ABA lige je u potpunoj magli, sve oči uprte su u Evroligu, koja do 24. maja treba da donese konačnu odluku o završetku sezone.

(Kurir sport, RTS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track