DŽORDAN JE TERORISAO SAIGRAČE! Majkl im je zabranjivao da večeraju: Nemoj njega da hraniš, ne zaslužuje da jede! VIDEO
Foto: Printskrin

DŽORDAN JE TERORISAO SAIGRAČE! Majkl im je zabranjivao da večeraju: Nemoj njega da hraniš, ne zaslužuje da jede! VIDEO

Košarka -

Majkl Džordan je verovatno najbolji košarkaš svih vremena, ali je po mnogima i "užasna osoba", koja nije birala sredstva da dođe do pobede.

Iako nije ušla u serijal "The Last Dance", anegdota koju je ispričao Sem Smit, dugogodišnji novinar Čikago Bulsa, govori o Majklovoj naravi.

Smit je ispričao da Džordan nije dozvoljavao Horasu Grantu da jede u klupskom avionu ako bi ovaj loše odigrao utakmicu.

"Igrači bi mi tokom godina dolazili i rekli 'Znaš šta je uradio? Oduzeo je Horasu Grantu hranu u avionu jer je Horas imao lošu utakmicu. Majkl je stjuardesi rekao 'nemoj njega da hraniš, ne zaslužuje da jede''", ispričao je Smit.

Ali, zašto to ranije nije objavio i napisao?

"I oni su me pitali zašto ne objavljujem te priče, a ja sam im rekao 'Ne mogu da napišem ako mi ti ne kažeš. Ne mogu da se pozovem na neimenovane izvore kad su ovakve stvari u pitanju. Ako hoćeš da te citiram, nema nikakvih problema'. Onda bi mi oni odgovarali: 'Ne, ne, ne smemo da pričamo tako o Džordanu'", kazao je Smit.

Glavni razlog što se ova anegdota neće naći u dokumentarcu jeste zato što je Smit nikada nije ispričao ranije, a nijedan od Džordanovih saigrača neće pred kamerama ispričati takvu priču. Iako su govorili da je bio težak na treningu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja