Najnovije vesti

SVE JE LAŽ! Nekadašnji član Bulsa žestoko opleo po dokumentarcu o Džordanu
Foto: Profimedia

besan

SVE JE LAŽ! Nekadašnji član Bulsa žestoko opleo po dokumentarcu o Džordanu

Košarka

Horas Grant, nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa, prilično je besan zbog dokumentarca Majkla Džordana "Poslednji ples"

Grant i Džordan nikada nisu bili u dobrim odnosim. U dokumentarcu je rečeno kako je Grant bio jedan od izvora koji je otkrio šta se dešavalo u svlačionici Čikago Bulsa u knjizi Sema Smita – "Džordanova pravila".

"Laž, laž, laž... Ako Džordan ima problema sa mnom, hajde da to rešimo kao muškarci. Opet priča laži kako sam ja bio izvor koji je otkrio detalje u knjizi. Sem Smit i ja smo uvek bili dobri prijatelji, i dalje smo. Ali ono što se dešava u svlačionici, to nikada ne bih pričao nekome da objavi. Sem je bio novinar, rečeno je da je imao dva izvora dok je pisao knjigu. Zašto je onda Džordan samo mene okrivio?" - rekao je Grant, a prenosi "ESPN".

Nekadašnji član zlatne generacije Čikaga dodaje da kada je neko protiv Džordana, da će onda Em Džej uraditi sve kako bi ga uništio.

"Dokazao je da je kivan na mene tokom samoprozovanog dokumentarca. Kada kažete nešto o njemu, on će vas odmah iseći, pokušaće da vam uništi ličnost."

Grant bez dlake na jeziku kaže da je dokumentarac sra*e.

"Mogu da kažem da je bio zabavan, ali svi mi, koji smo mu bili saigrači tokom tog perioda, znamo da je 90 odsto stvari sra*e. Kada kažem to mislim na realnost. Nije bilo baš tako, dosta stvari što je Em Džej izgovorio saigračima, mnogi su mu vraćali istom merom. Osećao je da može da dominira, ali svaki put kada bi krenuo na mene, ja bih mu uzvratio. Ali momci poput Vila Perdjua, Stiva Kera, tih mlađih momaka, bilo je srceparajuće gledati kako se odnosi prema njima. Čovek koji je lider tima da se tako ponaša... Razumem trening, morate da gurate jedni druge do limita, ali zvati ih pogrdnim imenima, za to nikada nisam bio."

Grant se prisetio čuvene rečenice Džordana koji je rekao u avionu da se ne dâ hrana Grantu jer je odigrao lošu utakmicu.

"Da, istina je da je rekao: "Za njega nema hrane jer je igrao loše". Međutim, odmah sam mu odgovorio. Rekao sam mu nešto što sada ne želim da ponavljam. Svako ko me poznaje zna kakav sam i kakvo sam odrastanje imao. Niko na ovom svetu mi ne može reći da ne mogu da jedem."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...