BIVŠI NBA ŠAMPION UPROPASTIO KAJRIJA IRVINGA: Stavite njegov mozak u pticu i POLETEĆE UNAZAD!
Foto: AP

KENDRIK PERKINS

BIVŠI NBA ŠAMPION UPROPASTIO KAJRIJA IRVINGA: Stavite njegov mozak u pticu i POLETEĆE UNAZAD!

Košarka -

Kendrik Perkins oduvek je važio za košarkaša koji funkcioniše po principu "što na um - to na drum", a ni u danima posle karijere nije se mnogo promenio.

Nekadašnji igrač Bostona, Oklahome, Klivlenda i Nju Orleansa, osvajač šampionskog prstena iz 2008. godine žestoko je isprozivao Kajrija Irvinga, jednu od trenutno najvećih zvezda NBA.

- Ako sada uzmete mozak Kajrija Irvinga i stavite ga u glavu ptice, znate šta će ptica uraditi? Počeće da leti unazad! Zato što je Kajri potpuno zbunjen - opleo je Perkins po asu Bruklin Netsa.

foto: AP

Irving je potpredsednik Asocijacije igrača, i ako takav je neprestano bio uključen u telefonske konferencije na kojima se odlučivalo hoće li liga biti nastavljena ili ne. Perkins kaže kako je glasao za igranje, a onda se izgleda predomislio pa podigao buku oko toga treba li igrati ili ne. Došlo je do toga da je odlučio da ne ide u Orlando, odnosno da tamo neće igrati, ali će biti podrška saigračima kao odluče da igraju.

foto: Tanjug/AP

- Kajrija više niko ne sluša. NBA liga će biti nastavljena! Sve što radi je pravljenje nepotrebne drame među NBA braćom, a to nam u ovim vremenima nikako nije potrebno. Pre deset dana je rekao da će igrati, a sada da neće. Šta se to promenilo za tako kratko vremen? Baš ništa - poručio je nekadašnji NBA šampion.

Ipak, dan kasnije i sam Perkins je malo spustio loptu.

- Da li je moja izjava o ptici bila preterana? Jeste. Ali ja se ne slažem sa tim što Irving priča i radi. Izjava nije bila prikladna, ali... U mojim očima on je zbunjeni lider i ja nikako ne bih stao iza njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track