LICEMER TRINKIJERI KUNE SE U  BAJERN, A PLJUVAO GA NAJŽEŠĆE: Grobarima se ogadio, žele mu SVE NAJGORE na novom poslu!
Foto: Starsport©

ogadio im se

LICEMER TRINKIJERI KUNE SE U BAJERN, A PLJUVAO GA NAJŽEŠĆE: Grobarima se ogadio, žele mu SVE NAJGORE na novom poslu!

Košarka -

Tradizione di famiglia (porodična tradicija) i slične izjave kojima je italijanski košarkaški trener kupio navijače Partizana, nisu dugo potrajale. Trinkijeri je tu tradiciju izdao.

Iskusni trener sada je šef u minhenskom Bajernu, a već na promociji pokazao je da mu je moralni kodeks na veoma niskom nivou, te spremno ustvrdio kako je došao u "jedan od najvećih klubova na svetu". Ulagivanje navijačima očigledno je počelo već na promociji (pamtimo da je na isti način započeo karijeru u Partizanu), ali je valjda zaboravio da Bajern ni u Nemačkoj nije najbolji. Naprotiv, tek je peti.

foto: Kurir sport

A onda je neko "iskopao" intervju od pre pet godina kada je Trinkijeri vodio Bamberg. To što je tada govorio o klubu koji sad vodi samo dokazuje licemerje Italijana, a posebno je iznerviralo navijače Partizana, jer potvrđuje da su kupili maglu koju im je bivši trener prodao.

- Bajern? Oni su kao vanzemaljci zato što se se pojavili niko ne zna odakle. Bajern u košarci nikad nije postojao - pričao je Andrea pre pet godina, a kada su mu objasnili da je Bajern stigao u Bundesligu kao pobednik u drugoj ligi, samo je začinio svoje dodvoravanje navijačima kluba koji je tada vodio:

foto: Printskrin

- Stvarno? Kakogod... Oni su imali svemirski brod i tako su završili u Minehnu. A ne pričam vam o vanzemaljcima.

Iz današnjeg ugla gledanja jasno je da je Trinkijeri spreman na sve samo da bi kupio navijače kluba koji vodi, a upravo to je ono zbog čega se navijači Partizana osećaju prevarenim i izigranim bez obzira na dobre rezultate koje su crno-beli postizali prethodne sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track