FILIPOVSKI PRED OKRŠAJ SA HUVENTUDOM: Važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada
Foto: ABA Liga

evrokup

FILIPOVSKI PRED OKRŠAJ SA HUVENTUDOM: Važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je najvažanije da njegov tim bude regenerisan i koncentrisan u sutrašnjem duelu protiv Huventuda.

Crno-beli će sutra do 20.30 u odloženoj utakmici 6. kola Evrokupa dočekati španski tim u hali sportova "Ranko Žeravica".

"Najvažnije je da se maksimalno koncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija", rekao je Filipovski za klupski sajt.

Na sinoćnjem meču protiv Uniksa u tim Partizana vratio se Vilijam Mozli, koji navodi da duel sa španskim timom neće biti lak.

"Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meć", istakao je Mozli.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track