RADONJIĆ PRED DERBI SA PARTIZANOM: Moramo da odigramo najbolje što možemo!
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

RADONJIĆ PRED DERBI SA PARTIZANOM: Moramo da odigramo najbolje što možemo!

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je stanje njegovih igrača zaraženih korona virusom bolje i da će ekipa u izmenjenom sastavu pokušati da odigra najbolje što može predstojeću utakmicu protiv Partizana, u polufinalu Kupa "Radivoja Koraća" u Novom Sadu.

"Ono što je za nas u ovom trenutku zaista najvažnije je da je stanje bolesnih, odnosno zaraženih igrača, njih pet, trojice trenera i dvojice članova našeg stručnog štaba bolje. I to je vest koja je zaista od izuzetnog značaja za sve nas u ovom trenutku", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u subotu od 21 sat u Novom Sadu protiv trostrukog uzastopnog osvajača Kupa Partizana, u polufinalu tog takmičenja.

"Sigurno je da će Partizan koristiti sve prednosti koje u ovom trenutku ima, ali na nama je da damo sve od sebe i da odigramo tu utakmicu najbolje što možemo. Mi smo zaista srećni što uopšte možemo da igramo ovaj Kup", naveo je Radonjić.

Zvezda je u izmenjenom sastavu pobedila Radnički iz Kragujevca u četvrtfinalu Kupa u četvrtak, a Radonjić je pružio priliku svim igračima.

U prvom polufinalu od 18.30 igraju Mega Sokerbet i domaćin turnira Vojvodina.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track