ŽENA KOJA JE NAPRAVILA SKANDAL NA NADALOVOM MEČU NA AO OTKRILA: Nisam pila džin i tekilu, gledala sam dosadnog Rafaela!
Foto: EPA

HIT

ŽENA KOJA JE NAPRAVILA SKANDAL NA NADALOVOM MEČU NA AO OTKRILA: Nisam pila džin i tekilu, gledala sam dosadnog Rafaela!

Tenis -

Žena koja je izbačena sa tribina na meču Rafaela Nadala u Melburnu oglasila se rekavši kako nije tačno da je bila pijana.

Rafa je po završetku meča u razgovoru sa novinarima rekao da je gospođa "verovatno malo više popila džina ili tekile" na šta mu je ona danas odgovorila.

"Veliki sam fan tenisa i ne, nisam pila džin ili tekilu. Utela sam samo čašu penušavca tokom dana, a tamo sam bila satima. Alkohol čini ljude da budu manje zatvoreni, ali ja sam takva uvek, barem za ljude koji me znaju. I svakako nisam Nadalov fan. Mislim da je neviđeno dosadan sa onim ritualima pre servisa koje radi sve vreme. Jedini razlog što sam bila tako srećna je što sam dobila ulaznicu za prethodni ženski meč. I ostala sam da gledam potom dosadnog Nadala", kaže Liza.

Svesna je da je za tili čas postala hit na društvenim mrežama.

"Slike mene kako se radujem i kad me izbacuju, postale su viralne, što svedoči koliko su to neverovatno dosadni mečevi. Što biste se fokusirali na gledaoca? Pomalo sam posramljena, ne znam kako će sve izgledati dan posle. Dobila sam gomilu poziva i poruka od različitih ljudi. Pa sam sve gledala i na TV. Očigledno je da nisam ispala dobro u svemu tome, ali šta da radim? Što je bilo, bilo je", zaključila je ova Australijanka.

Podsetimo, ona je u duelu Nadala sa Majklom Moom pokazala srednji prst šampionu Rolan Garosa, koji je ostao u čudu onim što mu se dogodilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track