KAKVA BOMBA U KK PARTIZAN! Legendarni igrač vadi crno-bele iz kanala!
Foto: Starsport©

SJAJAN potez

KAKVA BOMBA U KK PARTIZAN! Legendarni igrač vadi crno-bele iz kanala!

Košarka -

Trostruki šampion Evrope, koji je decenijama uspešan menadžer, zameniće Nikolu Lončara na čelu sportskog sektora crno-belih.

Košarkaški klub Partizan u jednoj od najgorih sezona u istoriji konačno je povukao i jedan fantastičan potez!

Legendarni košarkaš Zoran Savić biće novi sportski direktor crno-belih. Predsednik kluba Ostoja Mijailović najavio je da će umesto Nikole Lončara doći veliko ime, spekulisalo se sa Dejanom Tomaševićem, Novicom Veličkovićem i Željkom Rebračom, ali je na kraju isplivao Savić.

Košarkaši, Menadžeri, Zoran Savić
foto: Saša Pavlić

Nekadašnji igrač Jugoplastike i reprezentacije Jugoslavije je posle uspešne igračke karijere otišao u menadžerske vode, gde je podjednako dobro "igrao". Najpre je bio generalni menadžer slavne Barselone i Fortituda da bi kasnije osnovao agenciju Inviktus i zastupao mnoge poznate igrače.

Nesumnjivo da je ovo jedan od najboljih poteza koje je mogao da povuče Ostoja Mijailović, pošto Savić odlično poznaje tržiše košarkaša u Evropi, ali i u SAD i kod njega se sigurno neće biti promašaja, kao što je to bio slučaj poslednjih sezona u Partizanu, a posebno ove.

Promocija Savića trebalo bi da se održi već u utorak.

Zoran Savić

Rođen: 18. novembar 1966. Grad: Zenica Igračka karijera: Čapljina, Čelik, Jugoplastika, Barselona, PAOK, Real, Virtus, Efes, Fortitudo Klupska dostignuća: šampion Evrope (tri puta), šampion Jugoslavije, Italije, Grčke, Španije, kup Jugoslavije, Španije, Italije, Grčke. MVP F4 Evrolige. Reprezetativna dostignuća: šampion sveta, šampion Evrope (tri puta).

Zoran Savić
foto: Starsport©

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track