BORAC PRED FMP Marinović: Imaju najboljeg pleja u ligi
Foto: Kss.rs

ABA liga

BORAC PRED FMP Marinović: Imaju najboljeg pleja u ligi

Košarka -

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je, pred utakmicu sa FMP-om, da veruje u bolju igru svojih izabranika nego u prethodna dva meča.

"Nadam se da će igrači odreagovati kako treba nakon poraza od Igokee i Zadra i da ćemo negativan niz prekinuti novom pobedom", rekao je Marinović, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekuju sutra ekipu FMP-a u odloženom meču 18. kola ABA lige.

Borac trenutno ima pet pobeda i 16 poraza, a iako je vezao dva poraza, i dalje ima veoma dobre šanse da izbegne poziciju broj 13, a time i baraž sa drugoplasiranom ekiom iz Druge ABA lige oko članstva u elitnom rangu takmičenja.

Govoreći o FMP-u, Marinović je naveo je je reč o dobroj ekipi koja je predvođena "jednim od najboljih plejmejkera lige Filipom Čovićem, kao i Nemanjom Nenadićem, još jednim odličnim košarkašem".

"Zajedno čine spoj mladosti i iskustva. Naravno, tu nije kraj, jer FMP ima dosta dobrih igrača u rotaciji. U svom rosteru ima neke od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji. Sve u svemu, imamo veliko poštovanje prema protivniku", rekao je trener Borca.

On je istakao da očekuje dobru utakmicu.

"FMP dobro poznajemo, igrali smo i u pripremnom periodu, kao i na početku lige. Doduše, oni su malo menjali tim, kao i trenere, ali verujem da nema puno nepoznanica", zaključio je Marinović.

Utakmica Borac - FMP igra se u utorak od 16.00.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track