KALINIĆU 10 MESECI ROBIJE USLOVNO I PENAL OD 100.000: Sudija naredio da će svaku Zvezdinu utakmicu morati da provede u policiji!
Foto: Kurir/Jelena Spasić

na probni period od 2 godine

KALINIĆU 10 MESECI ROBIJE USLOVNO I PENAL OD 100.000: Sudija naredio da će svaku Zvezdinu utakmicu morati da provede u policiji!

Košarka -

Sudija je naveo i da Kalinić pred svaku utakmicu ovog košarkaškog kluba mora da se javi u policijsku stanicu i tamo provede tačno onoliko vremena koliko utakmica traje

BEOGRAD - Glumac i TV voditelj Milan Kalinić osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na kaznu zatvora od 10 meseci koja neće biti izvršena ukoliko u roku od 2 godine ne učini krivično delo kao i na novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Sudija Aleksandar Trešnjev Kaliniću je izrekao i meru obavezne zabrane prisustvovanja košarkaškim utakmicama KK Crvena zvezda u trajanju od godinu dana.

Milan Kalinic
foto: Kurir/Jelena Spasić

Sudija je naveo i da Kalinić pred svaku utakmicu ovog košarkaškog kluba mora da se javi u policijsku stanicu i tamo provede tačno onoliko koliko utakmica traje.

Podsetimo, Kalinić je osuđen za nasilničko ponašanje na utakmici između Zvezde i Partizana u Pioniru 6. aprila 2019. godine.

Sud je utvrdio da je pred početak utakmice prišao Daliboru Krkoviću, navukao mu jaknu preko glave i udario ga pesnicom.

(Kurir.rs/J. Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track