PRIPREME U HOLANDIJI: Muška 3X3 reprezentacija Srbije na turniru u Amsterdamu
Foto: Kss.rs

provera

PRIPREME U HOLANDIJI: Muška 3X3 reprezentacija Srbije na turniru u Amsterdamu

Košarka -

Seniorska muška 3X3 reprezentacija Srbije otputovala je za Amsterdam, gde će učestvovati na međunarodnom 3X3 turniru, a po završetku turnira odigrati i određeni broj prijateljskih mečeva sa domaćinom koji se sprema za učešće na FIBA 3X3 kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Reprezentaciju Srbije u Amsterdamu prvog dana turnira, u subotu 15. maja, očekuju dueli protiv reprezentacije Katara od 13.30 sati, a potom i protiv reprezentacije Rusije 2 od 15.00 časova. Svoj nastup prvog dana turnira Srbija završava mečom protiv reprezentacije Rusije 1 od 18.00 sati.

U nedelju 16. maja, Srbija će igrati mečeve protiv reprezentacija Holandije, i to od 14.00 sati protiv Holandije 1, da bi od 17.00 časova igrali protiv selekcije Holandije 2.

U isto vreme će u Amsterdamu biti održan i turnir u ženskoj konkurenciji, na kome će, uz dve selekcije Holandije, učestvovati i reprezentacije Rusije i Nemačke.

Svi mečevi turnira, kao i dodatne prijateljske utakmice, biće igrani u teniskom sportskom centru “Frans Oten Stadion”, koji će posebno biti prilagođen potrebama 3X3 košarke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track