KLJUČ JE SMANJITI OSCILACIJE! Milojević: Nema predaje, probaćemo da produžimo seriju
Foto: ABA/Budućnost VOLI

finale aba lige

KLJUČ JE SMANJITI OSCILACIJE! Milojević: Nema predaje, probaćemo da produžimo seriju

Košarka -

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević rekao je d da njegova ekipa mora da smanji oscilacije u igri i bude prisebna u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde, kako bi ostala u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige

"Očekuje nas treća utakmica, koja je psihološki jako teška. Zvezda će biti sigurno rasterećenija. Međutim, mi smo i u prve dve utakmice pokazali da, ako smanjimo oscilacije i budemo čvršći, imamo čemu da se nadamo. Tako da, nema predaje. Da probamo prvo da smanjimo", rekao je Milojević.

Košarkaši Budućnosti igraju u subotu od 20.30 na svom terenu u Podgorici protiv Crvene zvezde, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige. Zvezda vodi sa 2:0, pošto je pobedila u obe utakmice u Beogradu i potrebna joj je još jedna pobeda kako bi osvojila šampionsku titulu.

"Treba da smanjimo oscilacije. Bilo je perioda i jako dobre i jako loše igre. Ti periodi loše igre treba da nam budu kraći i potrebno je da zadržimo prisebnost i staloženost u ključnim momentima", naveo je trener podgoričke ekipe.

Košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić rekao je da ekipa mora da bude čvrsta i spremna na sve.

"Moramo početi mnogo energičnije. U obe utakmice nam je trebalo vremena da se razigramo, da uđemo u dobru seriju. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i čvrsti od prvog minuta. Ove utakmice se pobeđuju velikom borbom i fokusom od samog početka, moramo odmah da budemo spremni na sve", naveo je Nikolić.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track