MORAMO DA IGRAMO BORBENO: Kuzmić optimista pred treći meč finala u Podgorici
Foto: Košarkaški Savez Srbije

prva meč lopta

MORAMO DA IGRAMO BORBENO: Kuzmić optimista pred treći meč finala u Podgorici

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je da njegova ekipa mora da odigra borbeno u Podgorici protiv Budućnosti u predstojećoj utakmici finala plej-ofa ABA lige i mnogo bolje nego u prva dva meča u Beogradu.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica u subotu. Slažem se sa saigračima koji su prethodnih dana rekli da ćemo morati još bolje u Podgorici u svakom delu igre, ali i energijom i borbenošću. To znači borba za svaku loptu, za svaki skok, čvrsto i na prvom mestu timski. Budućnost je pokazala i u ovim utakmicama finala da je kvalitetan rival protiv koga morate da odigrate dobru utakmicu ako želite da dodjete do rezultata", rekao je Kuzmić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u subotu od 20.30 u Podgorici protiv Budućnosti, treću utakmicu finala plej-ofa ABA lige. ;Zvezda vodi sa 2:0, pošto je pobedila u obe utakmice u Beogradu i potrebna joj je još jedna pobeda kako bi osvojila šampionsku titulu.

Trener Zvezde Dejan Radonjić u prve dve utakmice ;nije mogao da računa na Korija Voldena i Marka Jagodića Kuridžu.

"Posle dva meča u Beogradu serija se seli u Podgoricu. U potpunost smo svesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo maksimalno koncentrisano svih 40 minuta. Na dan utakmice ćemo doneti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti", rekao je Radonjić.

U slučaju potrebe, četvrti meč finalne serije igrao bi se u ponedeljak od 20.30 u Podgorici, a eventualni peti meč zakazan je za petak u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track