BORAC GOSTUJE U BEOGRADU Ćurčić: Uz malo sreće možemo do iznenađenja protiv Zvezde
Foto: Starsport©

KLS

BORAC GOSTUJE U BEOGRADU Ćurčić: Uz malo sreće možemo do iznenađenja protiv Zvezde

Košarka -

Košarkaši čačanskog Borca sutra od 16.30 gostuju Crvenoj zvezdi u dvorani Aleksandar Nikolić u prvom meču polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Čačani su u četvrtfinalu u dvomeču bili bolji od FMP-a, a trener Borca Marko Marinović mnoge je iznenadio odlukom da u tim uvrsti i trojicu kadeta, koji su na šampionatu Srbije do 17 godina osvojili titulu.

Kuriozitet je i da je u drugom duelu sa timom iz Železnika, upravo šesnaestogodišnji Đorđe Ćurčić postigao dve trojke u odlučujućim trenucima, a pred duel sa šampionom ABA lige talentovani bek ističe da je Crvena zvezda bez svake sumnje favorit.

"Zvezda ove godine igra odlično. Bez obzira na to, mi se za predstojeći meč spremamo kao za svaki drugi. Cilj nam je da ponovimo agresivnost i borbenost iz prethodne dve utakmice protiv FMP-a. Uz malo sreće možda možemo do iznenađenja".

Ćurčić je još prošle godine priključen prvom timu Borca, a talentovani košarkaš ističe ogroman značaj zbog prilike koju je dobio da radi sa starijim i iskusnijim igračima.

"Trudio sam se na svakom treningu da pružim maksimum, a dobijao sam veliku podršku trenera Marinovića. Nedavno sam debitovao za prvi tim čime sam ostvario svoj san. Bio je to stvarno neverovatan osećaj", zaključio je Ćurčić.

(Kurir sprort/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track