NE ŽELIM DA DOĐEM U PARTIZAN DA UZMEM PARE, VEĆ DA POMOGNEM KLUBU! Micov potvrdio da postoji kontakt sa crno-belima!
Foto: Starsport©

novo pojačanje

NE ŽELIM DA DOĐEM U PARTIZAN DA UZMEM PARE, VEĆ DA POMOGNEM KLUBU! Micov potvrdio da postoji kontakt sa crno-belima!

Košarka -

Prava euforija trese navijače Partizana od povratka legendarnog Željka Obradovića u klub

Na sve strane se govorio o potencijalnim pojačanjima, a jedan od njih je i Vladimir Micov doskorašnji član Armanija.

" Da budem iskren, verovatno i ja čitam isto što i navijači. Upoznat sam sa svim glasinama. Mogu da kažem da određeni kontakti postoje, ali za sada nema ništa konkretno što mogu da kažem da sam dobio ponudu i da me je neko pozvao, ali ponavljam postoje ti neki određeni kontakti", rekao je Micov za "Maxbetsport"

Micov priznaje da mu je crno-bela boja bliska srcu.

"Uvek sam govorio da sam partizanovac, nisam to krio pa neću ni sada. Takođe sam govorio da ako se kockice poklope da ću rado doći u Partizan, ali nemam želju da dođem i samo budem tu. Ne želim da dođem u klub koji volim samo da bih uzeo neke pare. Želim da budem tu i da pomognem, a mislim da mogu da pomognem. Imam 36 godina, ali se osećam odlično i potpuno sam zdrav",

Crno-beli za sada rekonstruišu ekipu, pet igrača je napustilo Humsku, a jedino pojačanje za sada je Kevin Panter je za sada jedino zvanično pojačanje.

"Pratim situaciju u Partizanu, vidim da je nekoliko igrača napustilo klub. Stigao je moj doskorašnji saigrač Kevin, e sada da li sam ja na tom spisku pojačanja i koji sam po redu, to ne znam. Imam i nekih ponuda za inostranstvo, videću kako se sve bude odigralo".

Kurir sport / Maxbetsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track