NISAM OKA SKLOPIO ZBOG KOŠARKAŠA! Vučić razočaran debaklom Srbije: Partizan je dobio više novca od Zvezde u poslednje dve godine!
Foto: Printscreen

otvoreno o svemu

NISAM OKA SKLOPIO ZBOG KOŠARKAŠA! Vučić razočaran debaklom Srbije: Partizan je dobio više novca od Zvezde u poslednje dve godine!

Košarka -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je gost emisije "Ćirilica" na televiziji Hepi.

U jednom delu emisije Vučić se dotakao dešavanja u sportu.

"Šta god je dobro u Srbiji, Vučiću nemoj da se kitiš svojim perjem, mada to nikad ne radim. Na OI 2012. osvojili smo četiri medalje, 2016. duplo više".

Dotakao se košarkaša.

"Sa drim timom ne bismo imali šanse, mnogo su jaki. Naravno da mi je žao što nismo otišli u Tokio".

Vučić tvrdi da se mnogo ulaže u sport.

"Kažu da kupujemo dva kluba. Nemojte da lažete .Nikad više para nije ulagano u sport. Dali smo novac odbojci, vaterpolu, rukometu... U fudbalu su svi promašili rezultate poslednjeg kola iako su tvrdili da je bilo namešteno. Poslednje kolo je bilo za ponos svakog građanina".

Govorio je odnosu države prema košarci.

"Što se košarke tiče, platili smo više od dva miliona evra kotizacije da organizujemo kvalifikacioni turnir. Košarkašice dobile po 20.000 evra i to dva dana posle osvajanja medalje".

O porazu košarkaša rekao je:

"Kako da se ne sekiram? Nisam oka sklopio".

Vučić je prozvao je večite rivale

"Zvezda i Partizan neće da kažu koliko su dobili od države. Dali smo im po dva i po miliona da igraju Evropu. U Zvezdi još to i kažu, a u Partizanu niko. Ko je branio Partizanu da dovede Savića i Obradovića? KK Partizan je u poslednje dve godine dobio od države više od Zvezde, ali nije lako stići".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track