VLADE DIVAC I POZNATI PEVAČ LETUJU ZAJEDNO! Dva velika prijatelja povezuje JEDNA stvar: Uživanje na Jadranu! FOTO
Foto: Profimedia

druženje na jadranu

VLADE DIVAC I POZNATI PEVAČ LETUJU ZAJEDNO! Dva velika prijatelja povezuje JEDNA stvar: Uživanje na Jadranu! FOTO

Košarka -

Legendarni košarkaš Vlade Divac provodi leto na Crnogorskom primorju

Sa njim u društvu viđen je i popularni pevač Aco Pejović koji se takođe nalazi na Jadranu, gde je ovog leta jedan je od najangažovanijih i najtraženijih pevača, skoro svače veče nastupa a slobodno vreme između nastupa koristi kako bi uživao sa Divcem.

Oni su objavili nekoliko fotografija na društvenim mrežama i otkrili da se ludo provode, a voditelj emisije “Premijera” Nemanja Vujičić na svom profilu na Instagramu podelio je fotografiju sa njima dvojicom.

Inače, Vlade i Aco su dugi niz godina bliski prijatelji, budući da su obojica iz Prijepolja i znaju se još iz mlađih dana

Njih dvojica sada su se sastali u Crnoj Gori, gde su plovili čamcem uživali u vinu i pesmi, a nakon vožnje čamcem zajedno su otišli na jedno luksuzno imanje, gde su zajedno ručali.

Inače, kako se nedavno saznalo, slavni košarkaš postao je sportski ambasador naselja Luštica Bay, gde će biti održan prvi Letnji košarkaški kamp za decu.

Ono što je malo ko znao jeste da je Pejovićeva supruga Biljana u rodbinskoj vezi sa Divcem, te je i njeno devojačko prezime upravo Divac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track