KK CRVENA ZVEZDA POČINJE PRODAJU SEZONSKIH ULAZNICA Iz kluba poručuju: Cene su prilagođene aktuelnom trenutku
Foto: KK Crvena zvezda

kk crvena zvezda

KK CRVENA ZVEZDA POČINJE PRODAJU SEZONSKIH ULAZNICA Iz kluba poručuju: Cene su prilagođene aktuelnom trenutku

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 od 6.septembra, saopštio je klub.

"Cene sezonskih karata biće prilagođene aktuelnom trenutku, a posebne olakšice i popuste imaće oni koji su bili u mogućnosti i pomogli klubu početkom prošle sezone kupovinom sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2020/2021", stoji u saopštenju.

Zvezda u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u "Štark Areni" i hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

"Crvena zvezda koja je i za ovu sezonu oformila tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama kluba i jačini takmičenja u kojima učestvuje, će u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u 'Štark Areni' i hali 'Aleksandar Nikolić' u Beogradu."

Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja.

"Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja, a kompletne cene svih sezonskih ulaznica uz sve precizna objašnjenja i detalje biće objavljene tokom naredne nedelje na zvaničnom sajtu i svih društvenim platformama kluba", poručili su ljudi iz kluba.

lopta, košarkaška lopta, košarka
foto: Profimedia

(Kurir sport/KK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track