VALJAK SAMLEO KRAGUJEVČANE ZA POLUVREME Radnički vodio 15 razlike protiv Partizana, a onda je Žoc OČITAO LEKCIJU igračima!
Foto: Printskrin

pRIJATELJSKI MEČ

VALJAK SAMLEO KRAGUJEVČANE ZA POLUVREME Radnički vodio 15 razlike protiv Partizana, a onda je Žoc OČITAO LEKCIJU igračima!

Košarka -

Partizan bolji od Radničkog u prijateljskom meču u Kragujevcu (79:65)

Katastrofalno prvo poluvreme i odličan drugi deo meča. To je u najkraćem ocena igre Partizana u Kragujevcu.

Radnički je odigrao fenomenalnih 20 minuta i došao do prednosti - 33:20. Blistao je iskusni Raško Katić, za koga centri crno-belih nisu imali rešenja.

Željko Obradović bio je ljut na igrače i to se jasno videlo tokom tajm-auta kada je imao što šta da im zameri. Možemo samo misliti kako je bilo u svlačionici na poluvremenu...

Ribanje je dalo rezultata jer u nastavku Partizan je igrao sjajno! Radnički je poveo 37:22 i od tog momenta na parketu je postojao samo jedan tim. "Valjak" je baš dodao gas... U narednih 15 minuta rezultat je bio 48:15 za beogradski tim koji je otišao na "plus 19".

Borbenost u odbrani, tečna igra u napadu - tako su izgledali košarkaši Partizana u drugom poluvremenu. Radnički je na kraju malo ublažio poraz - 79:65.

U meču humanitarnog karaktera crno-bele je predvodio Aleksa Avramović sa 16 poena, Nemanja Dangubić je postigao poen manje, dok su Gregor Glas i Jam Madar upisali po 11 pogodaka.

Za domaću ekipu najbolji učinak ostvario je Filip Dumić sa 16 poena, a četiri poena manje upisao je Raško Katić.

Partizan naredni prijateljski meč igra protiv Monaka, na turniru u Istanbulu, 11. septembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track