NOVI LUKA DONČIĆ! Ko je Slovenac koji je potpisao za Partizan: Gregor ispisao istoriju u Sloveniji, ima i 4 trofeja do sada VIDEO
Foto: @starsport

Obradovića oduševio talentovani Glas

NOVI LUKA DONČIĆ! Ko je Slovenac koji je potpisao za Partizan: Gregor ispisao istoriju u Sloveniji, ima i 4 trofeja do sada VIDEO

Košarka -

Vest da je Košarkaški klub Partizan potpisao trogodišnji ugovor sa Gregorom Glasom mnoge nije iznenadila.

Glas se neko vreme nalazio na pripremama crno-belih, a činjenica da je saradnja nastavljena ugovorom jasno daje do znanja da je bek rođen 2001. godine zadovoljio visoke kriterijume Željka Obradovića.

Novi igrač Partizana u Sloveniji važi za najvećeg talenta koji se pojavio posle Luke Dončića. Da je tako govori i podatak da je najmlađi reprezentativac u istoriji ove zemlje.

Talentovani Slovenac je prošle sezone igrao u Dinamiku, u Košarkaškoj ligi Srbije gde je prosečno beležio 18,1 poena i 4,2 skoka po meču. Pre beogradskog kluba bio je igrač Primorske sa kojom je osvojio četiri trofeja, dva puta Kup Slovenije, a jednom slovenačku ligu i ABA 2 ligu.

Imao je 18 godina kada je sa dve godine starijom generacijom osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu 2019. godine. Posle zapaženih igara na tom šampionatu pozvan je da nastupi i za seniorski tim.

Nema sumnje da je Partizan u Gregoru Glasu dobio veoma talentovanog igrača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track