PARTIZAN U GRADU KOŠARKE! Željko Obradović: Igramo protiv tima koji jako poštujemo!
Foto: @starsport

derbi u zadru

PARTIZAN U GRADU KOŠARKE! Željko Obradović: Igramo protiv tima koji jako poštujemo!

Košarka -

Najtrofejniji košarkaški trener na ovim prostorima, Željko Obradović s Partizanom u ponedeljak u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić gostuje kod Zadra, u susretu 1. kola regionalne ABA lige

"Svaka prva utakmica bilog kojeg natecanja je vrlo specifična. Igramo u gradu košarke protiv tima koju jako poštujemo, znamo da je to jedini pravi način da se igra dobra košarka. Pokušaćemo od početka lige da igramo na najboljem mogućem nivou. Nadam se da ćemo imati dovoljno koncentracije da odigramo dobru utakmicu i da sve ono na čemu smo radili u pripremnom periodu, pokažemo da li je to valjalo ili ne", rekao je Obradović za zadarsku " Antenu"

Partizan se dosta pojačao pred početak ABA lige, kako ste uklopili sve te nove igrače u vaš stil igre?

"Radili smo u uvetima koji su bili pomalo čudni, dosta igrača se priključilo kasnije, neki su imali i probleme s povredama, ali sveukupno sam zadovoljan. Ono što mi je bilo jako važno je da moji igrači na svakom treningu daju maksimum svojih mogućnosti, imaćemo ispred sebe još malo vremena kad ćemo imati samo jednu utakmicu nedeljno, i tu ćemo pokušati da popravimo sve što još nije dobro. Nadam se da ćemo u kontinuitetu na treninzima biti kompletni", kaže Žoc.

Ima li Zadar protiv Partizana?

Naravno da ima šansu, tek je prvo kolo, a ovaj teren je uvek bio poseban i volio bi da Krešina dvorana bude puna danas, konkretno veli Obradović.

Tko je favorit ovogodišnje ABA lige ?

"Ne znam, tek je početak i to su stvari kojima se bavite vi novinari kao i navijači, mi ćemo ići iz utakmice u utakmicu, to je jedini pravi način," tajasnnstveno kaže Željko.

Jeste li se možda sreli s nekim poznanicima u Zadru ?

"Ovde imam dosta prijatelja, sad sam u hotelu Kolovare bio sa nekima od njih na kafi. Uvek mi je drago da se vidim s ljudima koji su kao i ja celi život u košarci", završio je Željko Obradović razgovor za " Antenu i nastavio prema Krešinom domu gde su ga već čekali njegovi igrači.

Kurir sport / Antena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track