VLADIMIR JOVANOVIĆ PROTIV VLADIMIRA JOVANOVIĆA! Mega u Zagreb: Čeka nas fizički težak meč protiv Cibone
Foto: Mega. rs

Aba liga

VLADIMIR JOVANOVIĆ PROTIV VLADIMIRA JOVANOVIĆA! Mega u Zagreb: Čeka nas fizički težak meč protiv Cibone

Košarka -

Košarkaši Mege igraju protiv Cibone u Zagrebu meč drugog kola ABA lige (18.00).

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegov tim očekuje fizički zahtevan meč protiv Cibone, kao i da ekipa mora biti spremna da odgovori dobrim rešenjima u igri.

"Očekuje nas fizički zahtevna utakmica, to je duel dva mlada tima gde se energija i samo trčanje podrazumevaju. Moramo biti spremni da 40 minuta budemo koncentrisani i odgovorimo pravom idejom i dobrim rešenjima u igri", rekao je Jovanović, preneo je klupski sajt.

U prvom kolu Mega je na svom terenu bila bolja od Studentskog centra (101:68), dok je Cibona na gostovanju pobedila Mornar iza Bara (87:77).

"Čeka nas jedan mlad i perspektivan tim koji je već u pripremnom periodu prikazao kvalitetne igre, a zatim ih potvrdio u prvom kolu protiv Mornara u Baru gde je pružio zapaženu igru na oba kraja terena. Cibona u ovom sastavu sa vrlo malo promena funkcioniše već dve godine i mislim da moj kolega Vlada Jovanović radi jako dobar posao", dodao je trener Mege.

Košarkaš Mege Boriša Simanić istakao je da Cibona igra sličnu brzu košarku kao i njegova ekipa, i da će Mega morati da odigra čvrsto u odbrani sa visokom koncentracijom.

"Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do još jedne pobede koja bi nam sigurno puno značila", rekao je on.

Meč izmedju Cibone i Mege na programu je u ponedeljak od 18.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track