DALI SMO MAKSIMUM, DA SE NE PONOVI PROŠLA SEZONA! Radonjić: Vredna pobeda, muče nas povrede, ritam je ubitačan!
Foto: Starsportphoto

derbi aba lige

DALI SMO MAKSIMUM, DA SE NE PONOVI PROŠLA SEZONA! Radonjić: Vredna pobeda, muče nas povrede, ritam je ubitačan!

Košarka -

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan nakon pobede u derbiju 2. kola protiv Budućnosti od 71:63

Sam je početak sezone, ali trudili smo se i dali sve od sebe da se ne ponovi prošla sezone i da stignemo do jako vredne pobede na svom parketu. Bili smo u situaciji koja je iziskivala da svaki igrač pruži i više od maksimuma. Uložili smo mnogo energije, ako se u obzir uzme činjenica da smo imali samo jedan trening pre meča, mogu da budem zadovoljan prikazanim“, rekao je Dejan Radonjić, pa nastavio:

"Treća deonica je bila ofanzivno veoma loša. Međutim, u poslednjem kvartalu smo podigli stepen agresivnosti u odbrani, stiglo je neophodno samopouzdanje u napadu, stekli smo dvocifrenu prednost, a zatim mirno priveli meč kraju. Ono što me muči je činjenica da smo ponovo ostali bez jednog igrača. Lazarević neće pauzirati dugo, ali smo već u ubitačnom ritmu i svaki igrač nam je bitan. Nemamo vremena za trening, moramo da se posvetimo oporavku, a navijačima hvala na podršci "

Zvezda već u četvrtak gostuje Makabiju u Tel Avivu u 2. kolu Evrolige, a potom je očekuje gostovanje Igokei u Laktašima u nedelju, pred dupli program i utakmice sa Žalgirisom i CSKA u elitnom takmičenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track