PEŠIĆ I TARLAĆ OKUPILI SRPSKE ABA LIGAŠE: Direktori i treneri Zvezde, Partizana, Mege, FMP-a i Borca u Kući košarke
Foto: kss

Upoznavanje sa aktivnostima reprezentacije

PEŠIĆ I TARLAĆ OKUPILI SRPSKE ABA LIGAŠE: Direktori i treneri Zvezde, Partizana, Mege, FMP-a i Borca u Kući košarke

Košarka -

Selektor nacionalnog tima Srbije Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać sastali su se danas u „Kući košarke“ sa direktorima i trenerima naših klubova učesnika ABA lige.

Sastanku su prisustvovali predsednik KSS Predrag Danilović, generalni sekretar KSS Zlatko Bolić, potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić, Željko Obradović i Zoran Savić ispred Partizana, Dejan Radonjić i Filip Sunturlić ispred Crvene zvezde, Vlada Jovanović i Goran Ćakić iz Mega Basketa, Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP i Marko Marinović i Predrag Pantović ispred čačanskog Borca.

Željko Obradović, Svetislav Pešić, Dejan Radonjić
foto: kss

Tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je izneo planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije. Prvi izazovi nas čekaju već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, pošto naš nacionalni tim 25. novembra dočekuje Letoniju, a tri dana kasnije gostuje u Belgiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track